Lijur Sanchez

Den ultimata guiden till fakta och jämförelser®: läkemedelsreferensresurs

Den ultimata guiden till fakta och jämförelser®: läkemedelsreferensresurs

InnehållsförteckningDen enda guiden för att bära klänningen: varumärke droger vs. Generisk drogerOkända fakta om att diskutera varumärke kontra generiska medicinerDen ultimata guiden till generisk vs. Varumärke och kostnaden för dåliga nyheter

Variation av din medicin, en felaktig dos eller en generisk när din läkare har föreslagit ett varumärkesnamn. Olika andra gånger är märkning ofullständig eller saknas, så om du får ännu mer än en medicinering kanske du inte känner igen vilket som är vilket eller hur man tar det och även vilka livsmedel du ska hålla sig borta från.

FDA: s funktion är att säkra kunder genom att kontrollera förbrukningsartiklar. Ingen reglering förbjuder uttryckligen att importera receptbelagda mediciner från andra länder, så länge de inte är reglerade föreningar och även köpet utförs med förståelse och godkännande av en certifierad läkare. Icke desto mindre rekommenderar FDA att få mediciner från olika andra länder på grund av att deras säkerhet inte kan verifieras och även för att konsumenter som har ogynnsamma reaktioner inte har något alternativ kontra tillverkaren.(: Få din farmakolog i din hälsogrupp) Eftersom 2008 har FDA faktiskt hindrat och tagit ett antal läkemedel som köpts av förbjudna onlinedrogbutiker med posten.

Operation Pangea VII, som ledde till beslag av 19 618 paket som globalt kom från olagliga på internetläkemedelsbutikerna (inhemska och internationella), varade en vecka under maj 2014; 583 av buntarna togs ensam i Förenta staterna. Under den veckan bestämde FDA också 1 975 U.S.-Baserade webbplatser som marknadsför läkemedel olagligt och stäng dem.

Generisk vs. Varumärkesläkemedel: Vad är skillnaden? Kan vara kul för alla

Tillbaka 2011 lämnade FDA in ett fordran mot och rensade med Google för 500 miljoner dollar för Googles placering av olagliga kanadensiska online -narkotikaannonser. Många människor är beroende av kanadensiska läkemedelsbutiker, men att köpa droger från olika andra länder är inte alltid lagligt, och FDA gör det inte möjligt för United State företag att publicera sina annonser. Vi vet att FDA förhindrar mycket att förvärva läkemedel från olika andra länder, men detaljer som föreskrifter om ämnet inte ständigt är tydliga.

Flera på internetläkemedelsbutikerna tillhandahåller dessa läkemedel utan att kräva recept. För att lagligen förvärva ett reglerat läkemedel från en mexikansk läkemedelsbutik, till exempel, kräver du ett recept från en kvalificerad mexikansk läkare i förbättring till receptet från ditt grannskapsdok.

NABP är en neutral specialorganisation som stöder statliga apoteksnämnden och är erkännande av FDA som den ledande narkotikaffärsmyndigheten. Några onlinedrogbutiker som inte valideras av NABP har bekräftats av oberoende ägda legit, skript, som dessutom certifierar onlinedrogbutiker. Legit, manuskript erkänns av NABP som erkänner riskfria metoder och också överensstämmer med regeringens lagstiftning; det godkänner bara u.S.-baserade läkemedelsbutiker online.

Några kända frågor om att välja ett säkert onlineapotek.

Legit, manuskript kan ackreditera vissa läkemedelsbutiker som legitima som inte är licensierade av NABP eftersom de faktiskt inte har betalat avgiften. Kanadensiska läkemedelsbutikstekniker och standarder liknar de i Förenta staterna, och även massor av Upptäck fördelarna med vårt apotek kanadensiska drogbutiker följer Förenta staterna såväl som kanadensiska policyer när de erbjuds till United State Consumers. Ansedda kanadensiska apotek aktiverar dig.S

De kommer säkert inte att marknadsföra ämnen till dig.S. patienter. FDA rapporterar att flera läkemedelsbutiker online som verkar kanadensiska faktiskt arbetar från olika andra nationer. Verkliga kanadensiska apotek är ackrediterade av Canadian International Pharmacy Association (CIPA), som anger på sin webbplats att CIPA-certifierade apotek följer “samma stränga diskretion och säkerhetsförfaranden som u.S.

apoteksorgan. Även om studien har visat att legitima kanadensiska apotek marknadsför legitima läkemedel till mer överkomliga priser, avskräcker FDA fortfarande dessa inköp. 2 betydande undersökningar har faktiskt gjorts för att analysera läkemedelsbutiker online. Det senaste genomfördes av NABP i september 2013, som lokaliserade att 96. 7 procent av läkemedelsbutikerna på nätet som erbjöd till United Statepharmacies behövde receptbekräftelse, jämfört med 90 procent av kanadensiska apotek samt 67 procent av utländska apotek. Forskarna fann att 10 procent av läkemedelsexemplen inte var vad de fick, inklusive de där en gemensamt faktiskt hade skickats ut snarare än ett namnmärke. Detta gällde för 3 procent av den certifierade u.S. De validerade FDA: s försäkringsanspråk att massor av ocertifierade apotek som förklarar att de är kanadensiska verkligen levererade från olika andra länder. Av medicinerna som matchade receptet, 100 procent av dem som levererades av kvalificerade u.S. Läkemedelsbutiker, 100 procent levererade av kanadensiska apotek, och även 89 procent som tillhandahålls av ocertifierade läkemedelsbutiker på nätet hade rätt aktiv komponent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Shopping cart0
Aún no agregaste productos.
Seguir viendo
0
X