Lijur Sanchez

9 enkla fakta om Delfina Huergo Bensadons inlägg förklarade

9 enkla fakta om Delfina Huergo Bensadons inlägg förklarade

Tack vare dessa moderna tekniker kan alla medicinska behandlingspersonal använda IKT för utbyte av lämplig information för behandling, medicinsk diagnos och undvikande av sjukdom samt skador, utforskning samt utvärdering och för fallet med riktningen för kliniska behandlingsleverantörer med leverantörer med Funktionen för att förstärka individernas hälsa och välbefinnande och även deras nätverk.

Relativa eller nära vänner (från olika områden) kan delta i dessa samtal samt förstå professionella rekommendationer för att öka hela familjemedlemmarnas wellness -läskunnighet. Den föreslagna unika frågan samlar in en av de senaste insikterna rätt i grundläggande och medicinsk forskning om detta ämne och öppnar ny synpunkter i riktning mot samtida tillvägagångssätt i skräddarsydd och noggrannhetsmedicin till stor del till förmån för människor som av någon form av skäl kan ha problem med att få tillgång till klinisk hjälp av utmärkt kvalitet.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript bör skickas online på genom att registrera sig och logga in på denna webbplats. När du är registrerad, gå hit för att gå till inlämningen. Manuskript kan lämnas in till förfallodagen. Alla inlagor som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade dokument kommer att släppas kontinuerligt i tidskriften (så snabbt som godkänts) och kommer säkert att beskrivas med varandra på webbplatsen Special Proced.

För förberedda dokument kan en titel och kort abstrakt (cirka 100 ord) skickas ut till innehållsarbetsplatsen för tillkännagivande på denna webbplats. Inlämnade manuskript behöver inte ha publicerats tidigare, varken behandlas för publicering någon annanstans (annat än seminarieprocessdokument). Alla manuskript refereras noggrant via en enda blind peer-review-process.

Vad gör kommentarer omprövning av apotekets arbetskraftskris … Betyda?

Journal of Personalized Medicine är en världsomspännande peer-reviewed Open Gain Access till månad till månadsjournal publicerad av MDPI. Gå till vägbeskrivningen för författarens webbsida innan du skickar ett manuskript. Avskrivningsavgiften (APC) för publicering i denna öppna vinståtkomst till tidskrift är 2000 CHF (Swiss Francs). Skickade dokument måste vara väl formaterade och använda bra engelska.

Telefoni Transforms 20 i år. 2 decennier efter att det uppstod som ett sätt att bevara och också öka apotekstillgången över landsbygden i North Dakota, flyttar telefoniska trendsättare rakt in i steril intensifiering, skyddad medicinlagringsutrymme, hälsovårdskonsulter och mycket mer. Telefoni har gått från ett pilotjobb till accepterad praxis i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, chef för reglerande frågor för telefoni, ett mycket tidigt telefoniföretag som erhållits av Cardinal Health 2016.

Som farmakologer, leverantörer, klienter, https://svensktapotek.net/amoxil-utan-recept/ betalare och även tillsynsmyndigheter erkänner fördelarna med att telehälsa kan erbjuda apotek, kommer teknikbaserade tjänster att förbli att öka. På sitt mest grundläggande tillåter telefoni en farmaceut att övervaka en fjärrgivningsplats med hjälp av HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell modern teknik. Farmacologen från en annan plats övervakar teleparmacy -specialisterna, verifierar recept och rådgör också människor från deras värdpotekområde.

Bland de senaste utvidgningarna är att använda fjärrbekräftelse för steril IV -sammansättning vid College of North Carolina (UNC). Farmakologer såg det potentiella att balansera arbetet över flera apotek som använde BD Pyxis IV -förberedelse för att förbereda steriliserade IV -tjänster, diskuterade Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, handledare för läkemedelsbutik och även lärare för medicinsk utbildning och lärande vid UNC Eshelman School of Drug Store i Church Hill, North Carolina.

Ryktad surr på telefoni: ett nytt paradigm för vårt yrke

Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad teknik för att överväga och också verifiera intensifierade produkter, förklarade Amerine. Systemet fotograferar blandningsprocessen, som vanligtvis tas om hand av en servicetekniker och utvärderas av en regional farmaceut. Eftersom farmaceut på plats använde bilder skapade av systemet fanns det ingen uppenbar skillnad mellan att utvärdera bilder i följande utrymme eller 25 mil bort.

“När vi gjorde studien hade staten inga riktlinjer kring denna typ av telefoni,” hävdade Amerine, “så vi gjorde rättegången med fjärr -plus -granskning av alla intensifierade steriliserade föremål.”När den covid-19-pandemin började,” fick vi ett undantag från [State] Board of Pharmacy för att kunna göra denna avlägsna sterila produktkontroll så länge som hälsoberättelsen varar, “sade hon.”Vår nästa ansträngning är att kunna utnyttja telefoni rutinmässigt på lång sikt för att göra ännu mer arbetsdelning över webbplatser.

Att inte vara bunden till drogbutiken släpper dig ungefär ännu mer tid med kunder.”Roger Rose, RPH, chef för Drug Store Solutions för Wickenburg Community Medical Facility, öppnade den allra första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitanläggning i kongresssamhället, vilket har att göra med 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg för att fylla recept är inte alltid användbar för patienter. “Vi gjorde leveranser till kongressanläggningen två gånger om dagen, men det fungerade inte ständigt,” hävdade Rose. “Individer var fortfarande tvungna att bo efter att deras centrum bläddrade igenom, sedan återvända senare, eller kanske nästa dag.

https://www.diggerslist.com/anitazzza/about

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Shopping cart0
Aún no agregaste productos.
Seguir viendo
0
X